Ilmainen toimitus yli 700€ tilauksiin! | Tilaa meiltä ilmainen värimalli tarvittaessa!

EKO Jatkopalapöytä 220cm

EKO Jatkopalapöytä 220 x 40 x 40cm (Jatkopala 80 + 60 + 80)

EKO – Kalusteet valmistetaan tammesta ja MDF levystä jo neljännesvuosisadan huonekalunvalmistus kokemuksella. EKO Kalusteissa yhdistyy tammen näyttävä syykuvio ja tasopinnoissa käytettävä nano-laminaatti. Tasopinnat saatavilla myös tammesta. Nyt myös koivuna. Nano-laminaatti saatavilla mustana ja valkoisena.

Tuotteessa klaffiovi ja laatikko, valitse järjestys. Klaffioven takana kaapeliaukko, mainitse tilauksessa jos haluat muutoin. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti koottuna, virheettömän toimituksen varmistamiseksi tuotteesta toimitetaan irrallaan jalusta, irtohyllyt, lisävarusteet. EKO Tuotteet toimivat ponnahdussalvoilla ja kiskoilla. Jalustaksi saatavilla on tammijalusta ja mustat metallijalat.

Pöytien pinta on vahvaa 1,5mm viilua joka on kunnostettavissa kymmenienkin vuosien päästä. Pöytien pinnat pintakäsitellään erittäin vahvalla polyuretaani lakalla!

EKO hinnasto 2020

 

 

Tuotetunnus (SKU): EKO1350 Osastot: ,

1990,00 

Poista

Tuotteen tekniset tiedot

Mitat 220 × 95 × 75 cm
Väri

Tammi-lv, Vaalea tammi, Valkoinen tammi, Ruskea tammi (5103), Musta tammi, Koivu-lv

Pinta / Jatkopala

Tammi + Tammi + Tammi, Koivu + Koivu + Koivu, Tammi + Musta nano + Tammi, Tammi + Valk nano + Tammi, Kokonaan Musta nano, Kokonaan Valk nano, Koivu + Musta nano + Koivu, Koivu + Valk nano + Koivu, Muu, mikä? (Mainitse tilauksen kommenteissa)