Ilmainen toimitus yli 700€ tilauksiin! | Tilaa meiltä ilmainen värimalli tarvittaessa!

4554 – Erkkerilasikko

Lord hyllystö on ajattoman tyylikäs kokonaisuus, joka luo yksilöllistä arvokkuutta kotiisi. Lord tuo haluamaasi tasoa asumiseen – se on ratkaisu kun vaadit perinteistä laatua ja nykyaikaista muunneltavuutta. Kaunis muotoilu näkyy hyllyn lukuisissa yksityiskohdissa. Lord kootaan yhdistelemällä useita elementtejä, joista muodostuu kaunis hyllystö vaativaankin makuun. Lord kalustesarjassa värivaihtoehtoja on lukuisia, maalatuista – petsattuihin viilupintaisiin. Vedinvaihtoehtoja löytyy niin vanhempaan kuin modernimpaankin makuun.

Tuotteemme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista, niitä on mahdollista kunnostaa, muokata ja täydentää vuosien kuluessa. Elementit toimitetaan täysin koottuna, sinulle jää vain paikalleen nostaminen, irtohyllyjen sijoittelu ja valojen seinään kytkeminen. Toimitusaika: 4 – 6 viikkoa.

Kokoa sinunlaisesi hyllystö valitsemalla ala-, ylä- ja väliosista halutut elementit. Valitse jokaiseen elementtiin väri ja vetimet. Tarvikkeista löydät esimerkiksi lasihyllyjä, puuhyllyjä, valoja, ovia ja lisäkansia. Tuotteita on mahdollista tilata mittatilaus mitoissa, ja väreissä, ota yhteyttä.

Tuotteen kansilevyssä on reikä johon valo upotetaan nätisti eikä johtoja näy. Jos vitriinissä ei ole koristelistaa on kiinnitys korokerenkaan avulla ilman valoreikää kansilevyssä. Yläosiin sisältyy aina koristelista etupala ja tilauskohtaisesti yksi pari päätypaloja. Jos haluat monta kokoonpanoa erilleen muista valita sopiva määrä koristelista päätypaloja tarvikkeista.

Hintaan sisältyy 3 lasihyllyä, valo, muuntaja, himmennin-katkaisija.

LORD SUOMI EUR 15.4.2019 BRUTTO

Tuotetunnus (SKU): 4554 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

1025,00 

Poista

Tuotteen tekniset tiedot

Paino 45 kg
Mitat 80 × 123.8 × 48 cm
Väri

Maalattu valkoinen 01, T.Ruskea 04, Mahonki 05, Tammi 07, Valkopetsattu 08, Kuultotammi 09, Mustatammi 10

Vetimet

A, B, C, C2, D, E